Atatürk Üniversitesi Araştırma Üniversitesi

Kayıt Bilgi Rehberi

Ödeme (Katkı Payı)

Öğrencilerimizin 2024-2025 Eğitim-Öğretim yılı borçlandırma işlemleri, 02 Temmuz 2024 tarih ve 32590 sayılı Resmî Gazete`de yayımlanarak yürürlüğe giren  “2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Katkı Payı ve Öğrenim Ücretleri ile İlgili  Cumhurbaşkanı Kararı“na bağlı olarak yapılacaktır.

Ödemeler bankaya öğrenci numarası belirtilerek yapılacaktır. Öğrenci numaranızı Öğrenci Bilgi Sistemine giriş yaparak öğrenebilirsiniz.

Atatürk üniversitesi 2024-2025 Eğitim-Öğretim yılı katkı payı / öğrenim ücretleri için tıklayınız.

Üniversitemizin II. Öğretim ve Uzaktan Eğitim programlarına yerleştirilen öğrenci adayları, öğrenim ücretlerini Vakıflar Bankası ile Halk Bankası (ATM’ler, Şubeler, İnternet Bankacılığı) veya Ziraat Bankası (Atm’ler ya da İnternet bankacılığı) ya da Öğrenci Bilgi Sistemi (ÖBS)’nde yer alan ONLİNE TAHSİLAT menüsü ile kredi kartıyla da yatırabilirler. Online tahsilat yardım kılavuzuna ulaşmak için lütfen tıklayınız.